Meny
ElinJOnas-67

Om oss

Per-Åke Näsvall

Per-Åke har lång erfarenhet från eget företagande i Funäsfjällen. Han har under många år utvecklat Bruksvallarnas Rökeri från en renodlad produktionsanläggning till ett modernt livsmedelsföretag med diversifierad verksamhet.

Per-Åke såg också tidigt marknadspotentialen i området och grundade 2011 tillsammans med sina söner Joakim och Kristoffer sälj- & marknadsföringsföretaget, Näsvall Company.

Det senaste tillskottet i Näsvall Company är Din guide till Funäsfjällen, ett populärt magasin som ges ut 6 gånger per år och med en upplaga på ca 90.000 ex.

Per-Åke har tack vare sin livslånga tid i Bruksvallarna och ett framgångsrikt företagande skapat ett rikstäckande nätverk bland små och stora företag. Per-Åke ser till helheten och skapar kreativa lösningar istället för att fastna i detaljerna.
070 – 639 72 21
per-ake@fjallvarldenevent.se


Michael Althin

Inflyttad jämtlänning med ångermanländskt påbrå. Michael har lång erfarenhet från ledande befattningar inom stora svenska livsmedelsföretag. Som VD var han delaktig i grundandet av livsmedelsföretaget Fjällbrynt AB, Östersund.

Tillsammans med bland annat elitskidåkarna Anders Södergren och Thomas Alsgaard etablerade han sedan Sveriges mest spårnära boende- och konferensanläggning, Camp Södergren i Östersund. 

Michael har ett brett internationellt nätverk framförallt inom längdskidor och skidskytte och Michael ser i Fjällvärlden Event en möjlighet att arbeta med det han tycker är roligast: Att tillsammans med andra företag och personer utveckla såväl området som kunder.


070 – 664 50 07
michael@fjallvarldenevent.se

Stäng meny