magasin

Magasin

Din guide till Funäsfjällen är en prisvärd och effektiv kanal för att sprida information om vad som händer i Funäsfjällens fantastiska fjällvärld. Här når ni de människor som bor och verkar här, företagarna och inte minst alla gäster som väljer att resa hit under hela året.

Syftet med magasinet är att ge inspiration före och under besöket samt ge en guidning av aktuella möjligheter i Funäsfjällen. Funäsfjällen är Skandinaviens största skidområde med 135 nedfarter, 35 liftar, 300 km skidspår, 480 km rösade turleder, 450 km pistade skoterleder, 60 fjälltoppar över 1.000 meter, 25.000 gästbäddar, 14 hotell, 8.000 privata stugor samt 29 stugbyar.

VARFÖR SYNAS I FUNÄSFJÄLLEN?

  • En medialt, lugn och ostörd miljö
  • Hit reser köpstarka och aktiva människor
  • När gästen befinner sig i en positiv miljö och har fina upplevelser, är det naturligt att de exponerade varumärkena också uppfattas som positiva.

NU HAR NI CHANSEN ATT NÅ DEM!

Magasinet Din guide till Funäsfjällen ges för närvarande ut 6 ggr/år, med en upplaga på 30–90.000 ex per utgivning med en geografisk spridning till hushåll i Jämtland, Härjedalen, Sundsvall, Dalarna samt Röros. 5.000 ex ligger dessutom på strategiska platser i hela Funäsfjällen.

Intresserad av synas i Magasinet? Gör gärna en intresseanmälan i formuläret nedan!

Läs senaste magasinen!

Stäng meny